تشخیص و درمان ترس

ابتدایی ترین کاری که برای ترس انجام می شود تشخیص و درمان ترس توسط یک مشاور است، ترس احساسی است که باعث می شود افراد در درون خود یک حس بد را تجربه کنند و حتی در برخی موارد باعث مختل شدن زندگی فرد می شود. بنابراین برای اینکه درمان شود باید به روانشناس و درمانگر مراجعه کرد و در برخی موارد نیز نیاز به دارو درمانی است.

تشخیص و درمان ترس مسئله ای شخصی است که بر اساس یک مصاحبه بالینی کامل و دستورالعمل های تشخیصی کاملا مشخص می شود. پزشک در مورد علائم شما سوالاتی می پرسد و سابقه پزشکی ، روانپزشکی و اجتماعی را برای شما ثبت می کند. وی ممکن است از معیارهای تشخیصی در کتابچه راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی (DSM-5) ، منتشر شده توسط انجمن روانپزشکان آمریکا استفاده کند.

مشاوره تشخیص و درمان ترس

بهترین روش درمانی برای تشخیص و درمان ترس ، نوعی روان درمانی به نام نوردهی درمانی است. گاهی اوقات ممکن است پزشک سایر روش های درمانی یا دارویی را نیز به شما توصیه کند. درك علت فوبیا در واقع اهمیت كمتری نسبت به چگونگی درمان رفتارهای اجتنابی است كه با گذشت زمان ایجاد شده است.

هدف از تشخیص و درمان ترس این است که کیفیت زندگی را بهبود ببخشید تا دیگر محدود به بیماریهای هراسی و فوبیا نباشید. همانطور که یاد می گیرید چگونه واکنش ها ، افکار و احساسات خود را بهتر مدیریت کنید و با آنها ارتباط برقرار کنید ، خواهید فهمید که اضطراب و فوبیا شما کاهش یافته و دیگر نمی توانند زندگی شما را کنترل کنند. درمان معمولاً همزمان با یک فوبیای خاص انجام می شود.

روان درمانی بعد از تشخیص ترس

صحبت با یک متخصص بهداشت روان می تواند به شما کمک کند تا فوبیا خاص خود را مدیریت کنید. روان درمانی و درمان شناختی موثرترین درمان ها برای تشخیص علائم و درمان فوبیا است.

قرار گرفتن در معرض درمان باعث تغییر پاسخ شما نسبت به جسم یا موقعیتی است که از آن می ترسید. قرار گرفتن تدریجی و مکرر در معرض منبع ترس خاص افکار ، احساسات مربوط به آن ممکن است به شما در یادگیری کنترل اضطراب کمک کند. به عنوان مثال ، اگر از آسانسور می ترسید ، درمان شما ممکن است از فکر ساده ورود به آسانسور ، تماشای تصاویر و نزدیک شدن به آسانسور و یا پا گذاشتن در آسانسور پیشرفت کند. در مرحله بعدی ، ممکن است یک طبقه سوار شوید ، سپس چند طبقه سوار شوید و سپس در آسانسور شلوغ سوار شوید.

درمان شناختی رفتاری (CBT) شامل قرار گرفتن در معرض ترکیب با تکنیک های دیگر برای یادگیری روش هایی برای مشاهده و کنار آمدن با موقعیت متفاوت وضعیت ترس است. شما در مورد ترس و احساسات بدنی و تأثیری که بر زندگی شما گذاشته اند ، باورهای جایگزینی را یاد می گیرید. CBT بر یادگیری تسلط بر احساس و اعتماد به نفس بر روی افکار و احساسات خود به جای احساس غرق شدن در آنها تأکید می کند.

درمان دارویی

گفته می شود بعد از تشخیص و درمان ترس به طور کلی روان درمانی با استفاده از نور درمانی در درمان فوبیا خاص موفق است. با این حال ، گاهی اوقات داروها می توانند به شما در کاهش اضطراب و علائم هراس که از فکر کردن یا قرار گرفتن در معرض جسم یا موقعیتی که می ترسید ، کمک کنند.

داروها ممکن است در طول درمان اولیه یا برای استفاده کوتاه مدت در شرایط خاص ، که به ندرت اتفاق می افتد ، مانند پرواز با هواپیما ، سخنرانی در جمع یا انجام MRI استفاده شوند.

مسدود کننده های بتا. این داروها اثرات تحریک کننده آدرنالین مانند افزایش ضربان قلب ، افزایش فشار خون ، ضربان نبض و لرزش صدا و اندام را که ناشی از اضطراب است ، مسدود می کنند.

آرامبخش داروهایی به نام بنزودیازپین ها با کاهش میزان اضطراب احساس آرامش در شما ایجاد می کنند. از داروهای آرامبخش با احتیاط استفاده می شود زیرا ممکن است اعتیاد آور باشد و در صورت داشتن سابقه الکل یا مصرف مواد مخدر باید از آنها اجتناب شود.

چگونه از مشاور برای تشخیص و درمان ترس کمک بگیریم

از مشاور یا سایر روانشناسان مراقبت های بهداشتی بخواهید شیوه زندگی و سایر استراتژی ها را برای کمک به شما در کنترل ترس همراه با هراسهای خاص پیشنهاد دهند. مثلا:

  • استراتژی های آگاهی ذهن ممکن است در یادگیری نحوه تحمل اضطراب و کاهش رفتارهای اجتنابی مفید باشد.
  • روش های آرامش ، مانند تنفس عمیق ، آرامش عضلانی پیشرونده یا یوگا ، ممکن است به مقابله با اضطراب و استرس کمک کند.
  • فعالیت بدنی و ورزش ممکن است در کنترل اضطراب همراه با هراسهای خاص مفید باشد.

کنار آمدن و پشتیبانی

درمان حرفه ای می تواند به شما کمک کند تا بر ترس خاص خود غلبه کنید یا آن را به طور مدیریت کنترل کنید تا زندانی ترس خود نشوید. همچنین می توانید به تنهایی چند قدم بردارید:

سعی کنید از موقعیت های ترسناک دوری نکنید. تمرین کنید که تا جایی که می توانید در نزدیکی در موقعیت های ترسناک بمانید تا اینکه کاملاً از آنها دوری کنید. خانواده ، دوستان و درمانگر می توانند در کار در این زمینه به شما کمک کنند. تکنیک هایی را که در درمان یاد می گیرید تمرین کنید و در صورت بدتر شدن علائم با درمانگر خود برنامه ریزی کنید.

عضو شدن در یک گروه خودیار یا پشتیبانی را در نظر بگیرید که می توانید با دیگران ارتباط برقرار کنید که می فهمید چه نوع زندگی را می گذرانید.

مراقب خودت باش. به اندازه کافی استراحت کنید ، غذای سالم بخورید و سعی کنید هر روز از نظر جسمی تحرک داشته باشید. از مصرف کافئین خودداری کنید ، زیرا باعث تشدید ترس می شود. و فراموش نکنید که با بهتر شدن اوضاع موفقیت را جشن بگیرید.

کمک به کودک برای کنار آمدن با ترس

مشاوران می گویند که به عنوان والدین ، ​​کارهای زیادی می توانید انجام دهید تا به فرزندتان کمک کنید تا با ترس خود کنار بیاید. مثلا:

  • ابتدا کودک را به نزد مشاور برای تشخیص و درمان ترس ببرید.
  • صریحاً درباره ترس صحبت کنید. به کودک خود بگویید که همه گاهی اوقات افکار و احساسات ترسناکی دارند ، اما برخی بیشتر از دیگران دچار ترس می شوند. مسئله را بی اهمیت جلوه ندهید و کودک خود را از چیزی نترسانید. در عوض ، در مورد افکار و احساسات خود با کودک صحبت کنید و به کودک بگویید که شما برای شنیدن و کمک به او همیشه هستید.
  • فوبیای خاصی را تقویت نکنید. از فرصت ها برای کمک به کودکان برای غلبه بر ترس خود استفاده کنید. به عنوان مثال اگر کودک شما از سگ دوست همسایه می ترسد ، برای مواجه نشدن با حیوان راه خود را کج نکنید. در عوض ، به کودک خود کمک کنید تا در مواجهه با سگ کنار بیاید و راه های شجاعت را نشان دهد. به عنوان مثال ، ممکن است شما در حالی که فرزندتان کمی به سمت سگ قدم بر می دارد و سپس برای اطمینان بیشتر به سمت شما باز گردد ، پیشنهاد دهید . با گذشت زمان ، کودک خود را تشویق کنید که فاصله را ادامه دهد.

رفتار مثبت را الگو قرار دهید. از آنجا که کودکان با تماشای مطالب یاد می گیرند ، شما می توانید هنگام مواجهه با چیزی که فرزندتان از آن می ترسد یا از آن می ترسید پاسخ دهی مثبتی را داشته باشید. اگر به نظر می رسد ترس کودک شما بیش از حد ، مداوم بوده و زندگی روزمره را مختل می کند ، با مشاور کودک خود در مورد اینکه آیا تشخیص و درمان حرفه ای نشان داده شده است صحبت کنید.مشاوره در این امر بخصوص برای تشخیص و درمان ترس از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

Rate this post